Geplaatst op Geef een reactie

2022-10-30 – Belangrijke mededeling

Lieve klanten,

Het doet me een enorm groot plezier dat jullie zo talrijk bij mij aankloppen. Dit tovert een glimlach op mijn gezicht als ik in de spiegel kijk 🙂

Sinds geruime tijd staat mijn agenda dan ook goed vol, wat mij doet stralen, maar wat dan misschien wat minder leuk is voor jullie als je een afspraak wil vastleggen.

Ik kan jullie dan ook aanraden om ruimschoots op tijd een afspraak te boeken en misschien zelfs al een volgende vast te leggen om zeker te zijn van je plekje.

Intussen weet iedereen dat overal de prijzen stijgen en zou het als schoonheidsspecialiste niet ok zijn als ik de mode niet volg ….

Ikzelf ga mijn winstmarge niet verhogen maar alleen de meerkost van de inkoopprijs van mijn producten en de energieprijs in rekening brengen. Dus spectaculaire prijsstijgingen zal je bij mij niet zien 🙂 De nieuwe prijzen zullen ingaan vanaf 1/1/2023.

Als je niet op de afspraak kan zijn, dan is dat voor niemand leuk, zeker als je weet dat je vroeg op voorhand moet boeken.

Dit kan natuurlijk bij iedereen voorvallen, maar als dit vaker voorkomt, ben ik genoodzaakt om een compensatievergoeding aan te rekenen (50% van de geboekte behandeling).

Gelieve dus minimum 2 dagen op voorhand je afspraak te annuleren zodat deze nog kan ingevuld worden door iemand op de wachtlijst.

Dikke Merci voor het vertrouwen en tot binnenkort !!

Groetjes

Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *